Хлебарки в София

февруари 4th, 2011

Хлебарки в София

Има нашествие на хлебарки в жилищата в София предупредиха потърпевши. Популацията на вредните насекомите през тази година започна по-рано от обичайното, оплакват се софиянци. От столичната здравна инспекция обаче отрекоха да има бум от хлебарки в града.

Известен е факта, че хлебарките могат да пренасят остри чревни инфекции, най-вече дизентерия, салмонелоза, ентероколити и др., ето защо лекарите ни припомнят да бъдем изключително внимателни. За да се предпазят от евентуални зарази, част от софиянци трескаво търсят помощта на фирмите, които изтребват насекомите. Хората могат да поръчат фирма за унищожаване на хлебарки, която да обезпаразити дома им за цена от 30-50 лв. за жилище в завасимост квадратурата му.

Ако се нуждаете от унищожаване на хлебарки в град София, Пловдив, Варна или Бургас може да позвъните на телефон:
– 0888 44 99 12 за София, Пловдив, Варна и Бургас

Хлебарки – Варна и Бургас

януари 12th, 2011

Уведомяваме своите клиенти, че станция за унищожаване на хлебарки – hebarki.org от края на 2010г. започна да извършва своята дейност вече и в градовете Варна и Бургас. Освен унищожаване на хлебарки извършваме премахване на кърлежи, бълхи, дървеници, дървояди, паяци, мравки и други насекоми. Предлагаме и препарати за прогонване на змии, гущери, котки, кучета, гълъби, чайки, гларуси, лястовици и други птици. Унищожаваме и къртици.
За контакти с нас за градовете Варна и Бургас моля ползвайте gsm: 0888 44 99 12

Как да се преборим с хлебарките?

ноември 15th, 2010

Как да се преборим срещу хлебарките?

Отговорът на въпроса: как да се преборим с хлебарките? е многоназначен. Това е така, тъй като са познати редица методи за борба с хлебарките, като залагане на къщички, надраскване на ръбовете със специални тебешири или пък ръсене с пудри за хлебарки. Всички тези методи и препарати, в повечето случаи действат кратковременно, а понякога и по-дълго. Рано или късно обаче хлебарките развиват резистентност към продуктите, заради това, че по-голямата част от препаратите за хлебарки в аптечната мрежа имат сходни съставки и качества т.е. са от една химична група.
Ето защо, ако искате да се преборите с хлебарките за дълго време и ако искате това да стане без да навредите на здравето си, е добре да се свържете с някой от нашите специалисти на gsm: 0888 44 99 12, на който може да ни търсите за борба с хлебарки в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, а скоро и в Стара Загора.

Hlebarki.org – вашата фирма за борба с хлебарки

април 12th, 2010

Hlebarki.org – лицензирана фирма за борба с хлебарки, бълхи, дървеници, мравки, плъхове, кърлежи, мишки и всякакви други вредители. При нужда от навременна и качествена намеса за унищожаване на хлебарки можете да ни потърсите на gsm: 0888 44 99 12.

ХЛЕБАРКИ – ЦЕНИ…

януари 2nd, 2010

Хлебарки – цени за обработка.
Цените за обработка срещу хлебарки в частни жилища или търговски обекти, зависят от квадратурата и местоположението на съответния обект. От значение за определяне на крайната цена за обрабтка за хлебарки е от значение и конкретният препарат против хлебарки. Много хора не обръщат внимание на препаратите с които се пръска в дома им, а гледат единствено цената да е по – ниска, което е голяма грешка. Не подценявайте факта, че евтините препарати срещу хлебарки могат да дадат странични отрицателни реакции върху вашето здраве, като алергични обриви, парене в очите и дихателните пътища и много др.
Казано накратко, ако търсите качествена обработка срещу хлебарки за градовете София или Пловдив, която да има дълготрайно действие и да е безвредна за вашето здраве можете да позвъните всеки ден от 9.30 до 20.00 на 0888 44 99 12. В събота и неделя приемаме поръчки за пръскане срещу хлебарки от 11.00 – 20.00
ХЛЕБАРКИ – ЦЕНИ:
За унищожаване на хлебарки в гарсониери цената е 35 лв., за двустайни апартаменти е 40 лв., а тристайните апартаменти в зависимост от квадратурат се обработват за 45-50 лв. Най – важното е, че благодарение на качествените препарати за хлебарки, които ползваме жилищата и офисите не се налага да се обработват повторно, а само еднократно т.е. плащате веднъж и забравяте за проблема с хлебарките.

Унищожаване на хлебарки

декември 23rd, 2009

Унищожаване на хлебарки във всякакви обекти на територията на град София и град Пловдив от професионалисти с дългогодишен опит.
Hlebarki.org извършва дейността си по премахване на хлебарки под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ) и гарантира за своето качество и коректност. Ние ви предлагаме цялостно решение на проблема с хлебарките.
Извършваме обработки против хлебарки в жилища, офиси, зелени площи и търговски обекти от всякакво естество. Държим на качественото обслужване и заради това извършваме своите обработки с нови препарати без цвят, без миризма и без алергични реакции. Извършваме еднократни пръскания срещу хлебарки в частни жилища, а също така предлагаме сключване на договори за дезинфекция, дезинсекция, дератизация (ДДД) с обекти контролирани от РИОКОЗ (ХЕИ). Повече за нас вижте на www.hlebarki.org или ни потърсете на 0888 44 99 12.

Изпръскване против хлебарки

декември 9th, 2009

Изпръскване против хлебарки в жилища и всякакви търговски обекти с препарати без цвят и миризма.
Hlebarki.org извършва както еднократни изпръсквания против хлебарки, така и предлага целогодишна поддръжка срещу много други вредители в обекти от всякакъв характер.
Hlebarki.org е лицензирана станция за изпръскване срещу хлебарки, която извършва своята дейност под контрола на РИОКОЗ (бившето ХЕИ). Благодарение на дългогодишният си опит и квалифициран персонал ние гарантираме за качеството на своята услуга.
За подаване на заявка за изпръскване против хлебарки може да се свържете с нас всеки ден от 9.00 до 20.00 на gsm 0888 44 99 12.

Хлебарки вкъщи, в кухнята, в банята…

ноември 27th, 2009

Имате хлебарки в кухнята, в банята, в мазето или на дуго място във вашия дом, офис или търговски обект. Не губете време, средства и нерви, а се доверете на професионализма ни и поръчайте обработка против хлебарки във вашия обект на gsm: 0888 44 99 12.
Обработките срещу хлебарки в мазета, домове, офиси и търговски обекти се извършват с препарати безвредни за вашето здраве и имат гарантиран ефект.

За хлебарки…

октомври 11th, 2009

За хлебарки

Нови препарати за хлебарки използвани от hlebarki.org за премахване на хлебарки, както в частни жилища така и във всякави търговски обекти – кафета, ресторанти, хотели, медицински заведения, сладкарници и други. Изберете лицензираните професионалисти и позвънете на 0888 44 99 12.

Какво не знаем за хлебарките?

Много хора гледат на хлебарките само като на натрапчиви насекоми живеещи в кухнята. Истината за тях обаче е съвсем друга, всъщност за да достигнат до вашият дом те идват най-често през канализационната мрежа. Точно от тук започват и основните проблеми, защото преминавайки през каналите и шахтите на жилищата, по крайниците на хлебарките полепват множество болестотворни организми, които са основната причина за редица заболявания, като чревни инфекции, дезинтерия, салмонелоза и дори хепатит А.

Ексклузивно инфо за препаратите за хлебарки.

Напоследък в интернет пространството се навъдиха какви ли не специалисти по всичко, даващи дори съвети за хлебарки и всякакви други вредители. Макар да нямат и елементарни познания от различните групи препарати за премахване на хлебарки те не се свинят да изказват мнение, а някои дори продават и продукти за които твърдят, че премахват хлебарки едва ли не още щом им платите. Истината обаче е съвсем друга. Първо: Препаратите за хлебарки както и за всички други вредители в Република България трябва да са удобрени от Министерство на здравеопазването т.е. да са били подробно изследвани. Второ: Право да извършват обработки за премахване на хлебарки и други вредни насекоми и гризачи имат само лицензираните фирми. Трето: За да се продават и съхраняват препарати има редица наредби и изисквания.

Очаквайте още информация за хлебарки и всички вредители….

Песен за хлебарките

октомври 3rd, 2009

Песен за хлебарките http://www.youtube.com/watch?v=3lv8pq77Qas