унищожаване на хлебаркиунищожава хлебарки


Hlebarki.org - станция за пръскане против хлебаркиHlebarki.org е лицезирана станция за пръскане против хлебарки, дървеници, бълхи, кърлежи, мравки, оси, плъхове, мишки и всякакви други вредни насекоми и гризачи, която работи под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ). Работим по съвременни методи и със специализирана техника за пръскане срещу хлебарките, която позволява изпръскване и на най - труднодостъпните места без да е нужно да размествате мебели, техника или други предмети.

Изтребване на хлебарки с нов препарат против хлебаркиHlebarki.org предлага услугата изтребване на хлебарки с нов препарат против хлебарки, който няма миризма и цвят и дори не допуска хлебарките от съседните на вас обекти. Обработваме жилища, офиси, ресторанти, зелени площи, здравни заведения, хотели, складове, бизнес центрове и всякакви други обекти. Препаратите против хлебарки и други вредители, които се използват от hlebarki.org не са канцерогенни (ракообразуващи) и заради това не се налага напускане на обекта, освен когато в помещенията има деца под 2 годишна възраст.

Hlebarki.org унищожава всички видове хлебарки


Извършваме унищожаване на хлебарки от всички видове срещани в България, а именно Кафява (Германска) хлебарка, Черна (Ориенталска) хлебарка и Кафяво - ивичеста (Мебелна). Унищожаваме хлебарките само с препарати без цвят и миризма, които са с гарантиран дълготраен ефект.


Очаквайте скоро в блога на hlebarki.org


Oще много новa и полезна информация за пръскането против хлебарки, както и съвети помагащи за трайното изтребване на хлебарки след изпръскване с качествени препарати.


Болести пренасяни от хлебарките

Какво яде всяка хлебарка