унищожаване на хлебарки в Пловдивунищожава хлебарки Пловдив

Борба с вредители и гризачи в Пловдив


Hlebarki.org – Унищожаване на вредители в Пловдив, борба с вредители Пловдив


Няколко причини да предпочетете hlebarki.org за унищожаване на вредители - хлебарки, кърлежи, оси, дървеници, къртици, мухи, мравки, мухи във вашия дом, офис или търговски обект:

- За нас доволният клиент е гаранция за бъдещето ни развитие и печалби.

- Ние сме лицензирана фирма за професионално унищожаване на вредители, която е регистрирана в Министерство на здравеопазването и отговаря на Наредба №3 от 24.01.2005г. за извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

- Hlebarki.org има огромен опит при унищожаването на вредители. Обработваме както домове и офиси, така и обекти с обществено предназначение - ресторанти, болници, детски парти клубове, хотели, бизнес сгради, спа центове, хранителни стоки, складове, тревни площи и всякакви други открити и закрити терени заселени с вредители.

- Работим само с препарати, тествани и удобрени от Министерство на здравеопазването и притежващи нужните санитарни разрешителни. Нашите препарати за борба с вредители са с ниска токсичност и нямат отрицателно въздействие върху хората, домашните любимци и растенията. За ваше удобство пръскаме с препарати, които нямат миризма и цвят.

Борба с плъхове в Пловдив

Борба с хлебарки в Пловдив

Унищожаване на вредители и гризачи в Пловдив